Reserveren niet meer nodig

Museumbezoek blijft veilig

Voor al onze bezoekers van ons museum geldt vanaf 1 juli 2020 dat vooraf reserveren en online een ticket kopen NIET meer hoeft! Wel blijft uw museumbezoek veilig dankzij extra maatregelen, eenrichtingsverkeer en extra schoonmaakwerkzaamheden.

We vragen al onze bezoekers om 1,5 meter afstand te houden en de route door het museum te volgen. Ook is het weer toegestaan om foto’s en video-opnamen te maken. En gelukkig kunnen ook 70-plussers (mits gezond) weer langs komen.

Vanaf heden is ons MuseumCafé weer helemaal geopend. Voor een koffie of thee, een gebakje, een hartig broodje en meer. We hebben nu twee plekken waar u binnen kunt ’tafelen’ op 1,5 meter afstand en bij mooi weer zit u lekker op ons Zuiderzee-terras.

bezoek koning 2018 b2 bezoek koning 2018 b2